lawoffice@kantora-videnov.com  0885 970 350

имотен съветник

Моят малък имотен съветник


И така ... пред вас е първото печатно издание на Адвокатска кантора „Виденов”, в което ще откриете отговори на едни от най-често задаваните въпроси, свързани с имотни казуси.

Моят малък имотен съветник

Скъпи читатели,

През 2016 година нашият екип неуморно отговаряше на вашите запитвания и предлагаше на вниманието ви статии с полезна правна информация. Водени от желанието си да бъдем още по-полезни, решихме да издадем този малък сборник с въпроси и отговори на реални ситуации, с които се сблъскахме през изминаващата година. И така ... пред вас е първото печатно издание на Адвокатска кантора „Виденов”, в което ще откриете отговори на едни от най-често задаваните въпроси, свързани с имотни казуси.    

Отговорите на въпросите, които ще откриете на следващите страници, имат информационен характер и са съобразени с действащото законодателство в страната към декември 2016 година. Те показват само възможностите, които са предвидени в закона и не представляват правна консултация по определен въпрос. С оглед на пълна защита на вашите интереси е необходимо да потърсите експертна правна помощ.

Очакваме вашите коментари и мнения по настоящото издание, както и преложения на каква тематика да бъде следващия ни малък съветник на електронната ни поща – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Приятно четене! 

~ Моят малък имотен съветник е достъпен на адрес www.kantora-videnov.com/Malak-imoten-savetnik.pdf ~

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник - петък: от 9:00 до 18:00
събота и неделя: почивни дни

Молим, преди да ни посетите, запишете си предварително час за консултация на телефон 0885 970 350, за да сте сигурни, че адвокатите в кантората нямат дела и/или срещи извън нея и ще имат възможността да ви отделят нужното време и внимание.